tisdag 6 september 2011

Tick Tack

Som några av er vet så håller vi på och planerar för ett poolbygge. Men ack vad pengarna börjar ticka iväg nu.
Själva poolen är helt ok i pris, men nu börjar allt runtomkring att falla på plats och det blir bara dyrare och dyrare. Det är bortforslande av massor, elarbeten, sprängning osv som inte fanns prissatta på den första offerten...

Och nu börjar tvivlen komma. Är det värt alla dessa pengar? Tänk om sommaren regnar bort. Kanske borde vi göra mer av jobbet själva, lägga nästa sommar på att gräva och bygga poolskrället.

Huvudbry....

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja dom där "kringkostnaderna" brukar ju kunna ställa till det..... Men ni har ju klarat er utan pool hittills så ett år till med eget arbete, eller varför inte bjuda in släkt & vänner till grävarhelg, mot kostnaden.... Samtidigt naturligtvis skönt leja bort och låta uppdragstagaren svettas med det problem som uppstår under resan & ni spar era ryggar.....

Anna, Fair and True sa...

Har ni kommit fram till något? Lät ju redan ganska dyrt den siffran Henrik nämnde förut och då har det alltså blivit ännu dyrare??

Anna sa...

Anna; poolen är beställd och vecka 42 kommer det att grävas och sprängas på tomten.
i velade lite och det blev rätt dyrt, men vi hoppas att det i slutänden ska vara värt det. Vi får väl sätta upp en liten bössa där alla som vill komma och bada får lämna en slant ;-)