måndag 16 januari 2012

Oprioriterad blogg




Det här är vad vi sysslat med den senaste tiden. Tanken var att det skulle vara klart innan vi åkte till fjällen, men riktigt så blev det inte. Taket målades av svärfar medan vi åkte skidor (Tack snälla!) och målning och tapetsering fick ske under veckan som var. I lördags såg det ut så här och under gårdagen flyttades det in en del gamla möbler och lite nytt byggdes ihop. Unga herr´n har en mycket bestämd uppfattning av hur allt ska se ut så det tar lite tid med allt :-)

Nu återstår bara att få ordning på resten av huset. Det är otroligt vilket kaos en renovering av ETT rum kan ställa till med. Det är grejjer överallt. Men det är väl bara att bita ihop och plocka, plocka och plocka.

Och så lite om helgen. Förutom att fixa med ovanstående så har vi kalasat! Tre kalas på två dagar. Det är nog rekord i den här familjen. Först ut var Isolde som firade sin ettårsdag i lördags och sedan var det först tvåårskalas hos kusin Anton och sedan 65 årskalas hos svärmor Bicke igår. Behöver jag säga att det känns som om vi fått nog av tårta på ett tag ;-) Men supertrevligt var det på alla tre kalasen och jag tror att de tre födelsedagsbarnen tyckte om presenterna också ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja renovering är väl ett projekt som går "runt" dvs det blir aldrig klart.... För när det blir fint & nytt på ett ställe så vill man ju bara forsätta med nästa! kram mamma