fredag 13 november 2009

En halv sjuk familj

Både Henrik och Viktor har varit sjuka hela veckan (bläää vad trist det är).
Idag har de, för andra gången denna vecka, varit hos läkaren. Där konstaterades det att Henrik har halsfluss och att Viktor har svinkoppor, vilket ju båda orsakas av de elaka små streptokockbakterierna.
Och då blir jag bara så himla trött för när Henrik var på VC i tisdags med Viktor så trodde ju vi att han hade fått svinkoppor och ville att de skulle göra ett test för streptokockisar men inte behövdes det inte enligt dem, för det var minsann bara utslag som kom som en biverkning av influensavaccinet som vi tog förra fredagen.

Så summa summarum, om Viktor fått sin antibiotika salva då så kanske Henrik hade klarat sig med det förkylningsvirus som han har i botten med en massa hosta. Nu fick han som lite extra krydda även en halsfluss med feber. Och måste således äta en pencillinkur. Att de inte kan ta en på allvar. Men det är klart, det är lätt att skylla allt på vaccinet nu...

Ett riktigt gnälligt inlägg blev det nu... men det får ni stå ut med.

2 kommentarer:

Elin sa...

Åh fy vad trist! Och riktigt dåligt att de inte tog det där provet redan i tisdags! Ok att de kan missa ibland men när man uttryckligen frågar om det inte kan vara svinkoppor... Dåligt!

Anna, Fair and True sa...

Tråkigt! Men å andra sidan kanske det är rädda för att missa svinisen.