tisdag 12 juli 2011

Huvudbry

Ska man bo kvar i sitt kära hus eller ska man flytta medan det fortfarande är värt några pengar? Blir ju redan i dagsläget galen på allt slammer från hamnen och hur ska det då bli om de ökar ännu mer?

6 kommentarer:

Unknown sa...

Förstår hur du tänker, synd bara på ert fina hus som tagit så mycket av er tid. Men det är nog värt en hel del. Flytta till Nykvarn vettja :-D. Skulle gärna ha er närmare! Kram

Elin sa...

Om det är haNnen hemma som slamrar så tycker jag du kan säga åt honom att vara lite tystare bara. Inte ska ni behöva sälja huset för att han slamrar. ;)

Nej jag skojar bara. Jag förstår att det känns trist med haMnen. Men jag tror inte ni behöver oroa er. I dagsläget skulle de ju bara anställa 6 personer till, det är ju ingen vidare stor ökning.

Och tänk på att det slamrar på många andra ställen också - av moppar, grannar, bilar, bussar, tåg... Ni bor ju ändå ett rätt lugnt om man ser till helheten.

Och pengar är faktiskt bara pengar. Försök göra som hjärtat säger. Vill ni sälja så sälj. Men tänk om ni gör det och så bygger de inte ut hamnen mer - kommer ni inte ångra er då? Ett finare hus med mer hjärta än ert är ju svårt att hitta.

Kramar!

Anonym sa...

Jag förstår funderingarna men ta det lugnt! Jag tror inte ni kan hitta ett hus som ert någonstans! Ni har både arbete, tid, pengar & själ nerlagt i detta hus.... Skall ni hitta ngt liknande vid vatten så får ni satsa på Nynäs, Trosa eller Oxelösund (inte Nykvarn, förlåt Therese!) Ska ni ändå sälja vet jag nog en ev köpare..... Men gör uppror istället, samla namn!
Kram mamma

Anna sa...

Tack för tipsen mamma, men OM vi ska flytta så bestämmer vi nog vart själva :-)

Anonym sa...

Hej vännen, det var inga tips utan bara ett konstaterande att om ni ska hitta ett liknande läge som det ni har så finns det på några få platser utmed kusten.... Jag sa inte vart ni skulle flytta, trist att du uppfattade det så.... kram

Anna sa...

Ingen fara mamma ;-)