fredag 9 maj 2008

Kommunfest...

Igår kväll bjöd Södertälje kommun alla sina anställda på fest!
Själv hade jag inte så höga förväntningar. Var på den förra för tre år sedan och det jag minns mest från den var allt köande. Kö att komma in, kö till maten, kö till att köpa öl osv.... Vilket inte är så himla underligt när ett par tusen ska trängas men ändå...

Så igår var det dags för årets upplaga. Vi började med att ses hos vår kokerska för lite vin och gott tilltugg innan vi begav oss dit. Väl där fick vi wok, ramlösa, kaffe och kaka. Bar fanns och fast ölen var dyyyr och vinet ännu dyrare så kostade vi på oss det. Det är ju ändå inte så ofta som man får gå på fest på en torsdag ;-)

Vid 20.30 började kvällens uppträdande. Det hade ryktats om Kikki Danielsson innan, vilket kändes så där lagom upphetsande. Så när det väl började blev vi glatt överraskade då den ena stjärnan efter den andra dök upp.
Vi fick rocka loss till en massa härliga gamla schlagerhittar framförda av bröderna Herrey, Pernilla Wahlgren, Magnus Carlsson, Andrés Esteche, Jan Johansen, Nordman, Tommy Nilsson, Charlotte Perelli m.fl. Allt under ledning av komiken Lasse Karlsson som ju är här ifrån stan.
Kanonbra! En riktig schlagerfest!
Vi kände oss supernöjda med kvällen när vi drog oss hemåt för att sova lite så vi orkade jobba idag med ;-)

5 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Låter som en lyckad kväll! Kul att de kostar på sig det!

Nina sa...

Vilken härlig kväll :)

Anna, Fair and True sa...

Kostar på ER det skulle jag skriva!

Lotta sa...

Jisses! Vilken bra kommun du jobbar i. Vi får på sin höjd ett uruselt julbord med lokala kändisar. Wow! :)

Man ska kanske flytta. ;)

Cina sa...

Vilken toppenkväll!!