torsdag 17 juli 2008

Semestertider och solokvist!

Ja, inte helt solo är jag inte - barnen är ju hemma.
Men käre maken fick göra ett avbrott i semestern för en resa till Tallinn. En kund behövde hjälp och jobbar man på ett litet företag så blir det som det blir... Men han väntas åter hem imorgon eftermiddag så det är ok.

I övrigt så rullar semstern på. Förra veckan kom Patrik (H:s bror) med familj upp från Göteborg. Och då vill man ju passa på att umgås så mycket som möjligt. Vi var bla på Kolmården i torsdags. Det blev en riktig heldag och vi var alla trötta men mycket belåtna när vi kom hem.

Denna vecka har vi tillbringat tre dagar i Karlstad. För er som inte varit där måste jag verkligen rekommendera en tripp dit. En vacker stad med massa vatten och massa bra shopping.
Vi hade ju förmånen att kunna låna svärfars lgh (han jobbar där i veckorna) och precis vid det området fanns en STOR parklek, så barnen var överförtjusta!

Nu blir det några dagar hemma med tvätt och ompackning för på måndag är det dags att sticka ut och segla i ca två veckor. När vi kommer tillbaka beror på vädret...
Men innan dess väntar lite jobb här hemma. Känns som att huset förfaller. Inte vill man ju ägna sin semester åt att städa ;) Fast i helgen måste jag nog det...

Viktor, Ellen och kusin Emelia i sina fina djurmasker.

Inga kommentarer: