måndag 23 februari 2009

Snö i stora lass

Efter flera veckor med minusgrader men nästan ingen snö så kom den igår.
Snön alltså. Med besked.
Jösses vad det vräkte ner. Henrik och Ellen var ute på fm och skottade och sen var H ute ett par gånger till för att ta bort det värsta.
Barnen är sugna på att gå ut och leka, men tyvärr är Viktors feber på tok för hög för att vi ens ska tänka tanken. Igår brydde han sig knappt om att det snöade, men idag har han kikat i fönstret och konstaterat "OJ, vad mycket snö!". Det är ju ett gott tecken att han i allfall orkar titta ut lite, igår låg han mest som en trasa i soffan.

Imorse åkte Henrik till Oslo för några dagars arbete där. Han brukar alltid flyga, men just denna gång behövde han åka bil för att få med sig grejjer. Och det är väl typiskt att det var just denna gång med tanke på väglaget. Nåväl, han fick många förmaningar om att köra försiktigt.

Barnen och jag har haft en skön fm. Vi har myst i soffan, kikat på tv, fikat, spelat lite Wii, ätit lunch och nu sover båda barnen middag.
Själv ska jag sjunka ner i soffan med en kopp kaffe och en bra tidning.

Förresten, för er som är intresserade så finns bilder på vårt och barnens ny fixade rum på familjens blogg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va fint!
Skönt att det går åt rätt håll för Viktor!

Ja, inget "ont" (om det nu är ont)som inte för något gott med sig angående pälsdjursallergi och avdelningsbyte! :)

Anna, Fair and True sa...

Krya på dig, Viktor!

Det lät skönt det där, att krypa ner i soffan med en bok. Kan man inte få vabba lite fast man inte har några barn?! Jag får väl helt enkelt ta en semesterdag och bara lata mig hemma! :)