söndag 13 september 2009

Ännu en helg till ända...

Känns som att hela helgen har varit full av trevligt umgänge!

I fredags var jag och storhandlade tillsammans med min ena syster. Att handla tillsammans tycker vi är ganska mysigt och nu när hon varit på Mallorca och vi inte sett varandra på nästan tre veckor så var det jättekul att strosa runt och prata lite strunt medan vi plockade ihop våra varor.

I lördags var det så dags för vårt kräftkalas. Nån gång under kvällen kom vi att prata om skillnaden mellan kräftskiva och kräftkalas och kom fram till att ett kräftkalas är mer familjärt och barnvänligt än vad en kräftskiva är ;-)
Hur som helst så hade vi en jättetrevlig kväll tillsammans med några av våra vänner. Det blev kräftor, lite nubbe, sång, hattar, ostbricka, kaffe och kladdkaka, whisky mm. Och naturligtvis en hel massa prat och skratt.

Idag har vi plockat och fixat här hemma på fm. För även om vi diskade och röjde en del igår kväll så var det bord att plocka undan ooch lampor att ta ner och så idag.
På eftermiddagen var vi i Nykvarn hos familjen Larsson/Carlander för att spana in Alice, som ju redan hunnit bli 5 månader. Blev bjudna på gott fika och barnen lekte och hade kul. Och vi hann prata av oss lite. Vi ses ju inte så ofta men när vi gör det är det väldigt trevligt!

Och nu är det redan söndag kväll och snart dags att gå och sova.
Varför kan man inte införa tre dagars helg för alla? Det skulle vara guld!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi som fått det stora privilegiet att få Scaniafredagar säger jag att alla barnfamiljer borde få det. Ni skulle vara värda det!
Och när har ni sophämtning? Tänkte på kräftskalen ;-)

Anna sa...

Henrik får ta en tur till Returen idag, med släpkärran och lite annat skräp också för vi vill ju inte ha dem i bilen... ;-)