söndag 25 oktober 2009

Hemma

Efter kaos på flygplatsen i Malaga och lite förseningar så kom vi hem vid 02 inatt. Barnen hade sovit lite på flyget men somnade ganska snabbt om i sina sängar. Kändes skönt att det blev vintertid också, helt plötsligt kom vi hem kl 01...

Semestern har varit helt underbar. Vi har verkligen kopplat av och bara rått om varandra. Inte så många utflykter utan mer softa promenader och lata stunder vid poolen. Precis vad vi behövde.

Nu väntar vardagen runt hörnet och imorgon blir det jobb, dagis och fritids... Viktor kommer ju tillbaka lagom till höstlovetsstart så det blir mjukstart och lek med kompisar i en vecka... Men det lär inte bli några problem alls, båda barnen har längtat efter sina kompisar och skolan/dagis.

Nu är det dags att sova... har ju inte stigit upp innan 8 nån dag så det blir till att sätta väckarklockan på ringning. Högt.

3 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Välkomna hem!

Har det varit svårt att få ledigt för Viktor nä när han går i förskoleklass? Antar att ni måste följa loven nästa år :(

Anna sa...

Tack! Det känns ganska skönt att vara hemma igen. Även om man kan fundera på varför man bor i Sverige när det är så här regnigt och höstigt.
Det var inga problem alls att få ledigt för Viktor. Men jag kan tänka mig att det kanske inte är lika populärt nästa år... vi får väl se, kanske man kan se till att lovet är en av veckorna så man bara behöver vara ledig i en.

Anonym sa...

Välkomna hem! Är SÅ avis på er som har ett näst intill eget ställe att bo på!