lördag 26 december 2009

Julen är över!

Vi har haft en fin och mysig julhelg. Tyvärr ledde kräksjuka till att vi blev en lite förminskad skara på julafton. Jättetrist men vi hade trevligt ändå, även om pappa och min mellansysteryster med familj var mycket saknade.

Efter julafton har barnen varit fullt upptagana med att leka med alla nya leksaker. Det har varit bilbanetävlingar och legobyggen om vart annat blandat med Tingelingspel och Hello Kitty hus lek!
Helgen har även inneburit massa samvaro med släkt och vänner, vilket vi uppskattar mkt. Det är nästan det allra bästa med julen - att man verkligen tar sig tid att umgås.

Så nu laddar vi om och packar inför nästa upptåg. Imorgon åker jag och barnen till Tällberg för att tillbringa några dagar med mamma och Leif. Sen kommer Henrik efter med tåget på måndag kväll eller tisdag morgon. Blir kul att komma iväg lite. Även om det finns en hel del snö här så är det roligt med lite miljöombyte.
Sen blir det Leksand och familjen Ek över nyår, innan vi återvänder hem. Känns som att det kommer att bli en toppenvecka.

På återseende... och om jag inte skriver något mer innan - GOTT NYTT ÅR!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Här är allt packat & klart inför morgondagen. Leif ser på film och jag tar en titt på datorn.......
Ser fram mot sköna lata dagar tillsammans med "uteliv" i vacker miljö och "inneliv" med god mat & dryck samt spel för både stora & små. Hoppas också hinna läsa lite del & sticka en mössa till nya bebisen. Till nyår kommer våra grannar och vi skall fira in det nya året på Green Hotell.
kram Mamma

Anna, Fair and True sa...

Ha så jättemysigt! Gott nytt år!

Anna, Fair and True sa...

Var bor ni förresten i Tällberg? På hotell eller lånar/hyr ni stuga?