tisdag 4 augusti 2009

Hemma

Visst är det konstigt, man längtar till semestern och till att åka bort och ha det bra. Och ändå är det så grymt skönt att komma hem igen. Till sitt eget.

Efter 15 dagar till sjöss är vi hemma igen. Det har varit jättebra, vi trivs hela familjen som fisken i vattnet ombord på båten.
Vädret har varit lite upp och ner dock. Hade verkligen önskat några till riktigt fina dagar, men det har ändå varit ok. Fast det var bara 14-15 grader i vattnet så några långa sköna dopp var det inte tal om. Snarare "snabbt i snabbt upp" varianten.

Nu njuter vi i allafall av att vara hemma och omgivna av våra egna saker igen. Jag och barnen har semster tills på tisdag och ska bara passa på att njuta de här sista dagarna. Henrik däremot är redan igång och jobbar och i slutet av veckan försvinner han till Oslo i två dagar. Då ska vi passa på att umgås med mina systrar och syskonbarn.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Välkomna hem! Det var kul att "följa med" er genom dina uppdateringar!

Tack för info om iphonen, det ska jag säga till J som bara tror att den är någon modegrej så kanske han blir lite mer positivt inställd till den! :)

Anonym sa...

Ja båtliv är toppen, annars skulle man ju inte bo på några få kvm i 3 veckor!
Temperaturmässigt blev vår sista vecka en hit, vi kunde bada i 19 gr vatten!
Appropå båtliv så ta en tur till Albinhallen & kolla Maxi 35:an, nu sänkt i pris........
Usch för att behöva åka till jobbet imorgon. Det sägs att arbete är bra bara det inte inkräktar på fritiden!
kram mamma