söndag 1 maj 2011

Sommarplaner

Nu har vi bestämt oss för att sommaren 2011 ska bli sommaren då vi äntligen tar oss till Legoland. Viktor har velat åka dit i flera år och vi känner att vi måste passa på nu, innan han blir för stor och tröttnar på dessa små plastbitar.

Hur som helst så har vi idag bokat tre nätter på ett scandichotell i närheten, så att vi ska kunna få två hela dagar i parken. Sen får vi se om resan går direkt dit och hem eller om det blir någon avstickare på vägen...

I övrigt kommer det att bli två veckors segling och en tripp upp till Dalarna i samband med cykelvasan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter mysigt! Ni får inte glömma Skagen & det fantastiska ljuset som sägs finnas där. Själv försöker jag just nu hitta ngt bra solmål veckan maj/juni då jag har semester, lite sugen på att åka tillbaka till Svenska Re & en veckas kombinerad semester och ryggträning. Morgonpromenaderna, gympan både på land & i vatten var grymt skönt! kram mamma

Unknown sa...

Hej!
Vi var till Legoland förra sommaren, vilket våra grabbar tyckte var toppen. Vill bara passa på att göra lite reklam för Lalandia (som ligger några hundra meter från Legolandsparken). Det är en enorm inomhusarena med ett stort inomhusbad (med massa roliga vattenrutshkanor), bowling, minigolf, restauranger och ett jättestort lekland bl.a. Ett bra alternativ om det skulle bli dåligt väder, vilket vi hade... även värt ett besök om vädret är bra (de hade öppet efter att Legolandsparken hade stängt).
Kram
Charlotte (Mickelsson)

Anonym sa...

Hej Anna, vad kul med Legoland, det har vi nu också bokat in i sommar, innan våra grabbar blir för stora...Har också hört gott om Lalandia, så där ska vi bo, vi är där slutet på v 28, ses vi?
Kram Anneli C