fredag 16 januari 2009

Livet är gott...

Äntligen är det helg!
Och äntligen är allra käraste maken och pappan hemma igen. Ni kan tänka er att lyckan var total när han kom med och hämtade på dagis.

Nu har vi fredagsmyst med lite gott fika/mellis. Viktor och kompisen Samuel kör Mario Kart och jag kikar på billiga flygresor till Spanien. Börjar bli dags att boka höstens semster.
Lite senare blir det tacos och Let´s Dance.
Det är fredag det!

4 kommentarer:

Elin sa...

Ja jag håller med, tacos och Lets Dance - DET är fredag det. :-) Här blir det dock kycklinggryta idag istället, det verkar så kallt att ge sig iväg till affären för att handla tacosgrejer... fast näää.... äh jag vill ju ha tacos egentligen! Får be Daniel handla på vägen hem. :-) Kycklinggryta kan man ju faktiskt äta vilken dag som helst, men tacos är THE fredagsmat.

Ha en trevlig kväll! Stor puss!

Ponder sa...

Vad härligt det låter, och tacos är i allafall fredag för oss också, i vanliga fall... Nu är det bara skonkost för hela slanten. ;)
Trevlig helg!

Anna, Fair and True sa...

Ni är ute i god tid alltså! Undra förresten om Bicke ska till Spanien i februari eller mars? Jag måste ta en vecka semester och funderar på vad jag ska göra. Vi ses väl imorgon på Fotbollsvägen förresten?

P.S. Ordverifieringen ville att jag skulle skriva "fuliss". Ibland är det lite roliga ord! ;)

Anna sa...

Elin & Ponder: Tacos ÄR verkligen fredagsmat. Enkelt och mysigt. Och GOTT!

Anna: Klart att vi ses imorgon. Blir trevligt!