torsdag 14 maj 2009

Gråhårig?

Imorse när jag fönade håret upptäckte jag ett grått hårstrå i luggen!*
Vad är detta? Börjar jag bli gammal nu?
Imorgon är det jag som åker och köper färg för nu börjar det bli dags att färga håret igen :-)
Det har tydligen gått för länge sen sist.

* Ryckte dock bort det fort som bara den, gråa hårstrån kan man ju inte gå runt med innan man ens har fyllt 33...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen till gammelvärlden ;-)
Har ryckt ngr själv. Kommer väl med barnen...

Anna, Fair and True sa...

Jag har också haft några. Brukar rycka dem! Det är nog ändå ganska normalt i vår ålder, tyvärr. Peters syster som är född 1981 är ordentlig gråhårig stackarn. Hon färgar det. Ja, du har ju sett Peter - han har ju också en del gråa år.

Anna, Fair and True sa...

Förresten, min kompis Å har alltid färgat håret och sedan förra året slutade hon med det ett tag. Då sa hon "så typiskt, just när jag inte färgar håret längre börjar de gråa håren komma". Jag var tvungen att säga att "de var nog där innan men färgningen dolde dem nog". Kunde ju inte låta henne leva med den illusionen! :)

Elin sa...

Aj då. :-) Tyvärr börjar nog de små grå komma runt 30 så det är nog snart min tur också. Fast nuförtiden finns det ju så bra hårfärgningsmedel, det måste ha känts värre för våre mor-/farmödrar. De kunde ju liksom bara gilla läget när de grå stråna började dyka upp, "jaha nu var man en tant". :-)

Daniel har fått rätt många grå hårstrån vid tinningarna. Fast på något sätt känns det ju snyggare på killar med grått hår. De passar bättre i det. Orättvist.

Anonym sa...

Oj då har jag säkert massor där under färgningen för jag är ju äldre än så... Jag som hade fullt upp med att nojja över rynkor.. fast som Elin säger så kan vi ju vara glada över att vi så enkelt kan göra något åt det om vi vill! Undrar bara när den där enkla rynklösningen ska komma!