onsdag 27 maj 2009

Min duktiga tjej!

Ellen har den senaste tiden visat mer och mer intresse för att kissa på toaletten.
Vi har inte pressa henne utan hon har själv fått bestämma takten. När hon velat ha blöja har hon haft det och när det är trosor som gäller så har vi kört på det.

Så i helgen lossnade det rejält. Hon var jätteduktig och vi åkte till och med iväg på middag utan att gardera oss med blöja (dock hade vi med oss ett par ombyten utifall att...).
Och i måndags när vi skulle gå till dagis sa hon bestämt nej till blöjan och har nu alltså bara blöja när hon sover. Och den tas nog också bort snart för den är oftast torr.

Så himla duktig, inte en enda olycka på snart en vecka!
Det måste ju verkligen innebära att hon är mogen för detta nu. Och det känns samtidigt så himla skönt att vi litade på magkänslan att inte tjata utan låta det komma när hon kände sig redo.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig hon är!! Måste kännas så bra när de visar det så tydligt!!

Anonym sa...

Å va duktig hon är.
Och för dig att du litade på din magkänsla. Hon klarar säkert nätterna också, William slutade både dag o natt samtidigt och jag hade alldrgi hört talas om det så jag hängde inte me, kan jag säja.

Linus kan kissa i bland på toa, men inte redo änn, men vi ska ta nappen först nu den 8/6 :) ska till skansen då. Så mycket prat om det nu o förbereda han på det.

Anonym sa...

Duktiga Ellen! Visst blir man stolt över sitt lilla underbarn! :)

Anna, Fair and True sa...

Vad duktigt!

Mollan70 sa...

Det är så skönt när barnen blir torra!
Ha en fin fredag.