måndag 25 oktober 2010

Hola España

Så är vi då äntligen här. I vårt familjeparadis. Och vädret visade sig från sin bästa sida med en gång. Klarbå himmel och strålande sol. Så söndagen blev en dag som gjord för bad, lek och avkoppling. Underbart!

Resan ner i lördags gick bra. Flög med Ryan Air för första gången och det var väl som vilket annat lågprisflyg som helst. Förutom att stolsfickor fattades, sätena inte gick att fälla och flygvärdinnorna verkade tycka att det var lite jobbigt att det var passagerare med på planet oxå...
Barnen skötte sig i allfall bra. Ellen tyckte det var lite jobbigt att sitta still och fick lite ont i öronen vid landning och Viktor hann göra en massa läxor i Uggleboken, rita och spela lite spel på pappans Iphone. Och så hann han prata lite med mormor och Leifs granne Rune som satt på raden framför oss.
Väl framme blev vi upphämtade av Göran på flygplatsen och därefter blev det upp-packning, städning, handling mm som fyllde resten av dagen.

Igår var det som sagt strålande väder och vi tillbringade större delen av dagen vid poolen. Träffade även Agneta och Magnus och hann prata lite med dem samt kika på poolområdet vid deras hotell som verkade mycket barnvänligt.

Idag blir det en utflykt till Ikea nu på morgonen. Vi behöver inhandla kaviar till äggen och lite köttbullar till barnen. Sen får vi se, för än så länge är det lite soldis...

3 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Härligt det ser ut!

Sofia sa...

Låter som att ni har det underbart =) Kram

Unknown sa...

Kram! Tänker på er, här är det skitkallt som vanligt...