måndag 17 september 2007

Turist i Stockholm

Trots att jag bara bor några mil från den kungliga huvudstaden så är det ganska sällan jag är där. Och när jag är där så blir det mest shopping i de centrala delarna. Men så i lördags var det dags för jobbets årliga "hemliga resa".
Denna gång styrdes vår kosa till just Stockholm och vi upplevde en hel dag i denna vackra stad. Vi var riktiga turister som utrustade med Stockholmskortet tog oss runt till en massa olika sevärdheter. Vi startade med Fjärilshuset och Hagaparken. Sedan Vin & Sprithistorika museét. Efter en sen lunch blev det en sightseeingtur med båt och sedan kaknästornet där vi tog en öl innan det var dags att bege sig till Norra Brunn där vi åt god middag och njöt av sanslöst rolig Stand Up Comedy.

En riktigt lyckad och rolig dag som verkligen gav mersmak på att utforska huvudstaden mer!

4 kommentarer:

Pernillas blogg sa...

Fasen så kul grejer ni får genom jobbet... Här ska vi va glada om vi får en handduk i julklapp:(

Lotta sa...

Vilken kul resa ni fick. Säger som Pernilla, här ska man vara glad om man får en planeringskalender på sin höjd. :)

Anna sa...

Fast tyvärr är denna ingen resa som jobbet bjuder på (tyvärr), utan vi betalar själva. Har en summa på 500:- och så ordnar två av oss nåt kul och hemligt för oss andra. Det börjar bli en tradition nu, och roligt är det. Både att anordna och att åka med och inte veta vad som ska hända.

Anna, Fair and True sa...

Vad kul att du fick turista lite i huvudstaden! Låter som ni hann med en hel del på en dag.